Nemesbodza meggyel sport "SuperFruit"

100% termesztett bodza esszencia és 100% magyar meggy esszencia. Nem tartalmaz hozzáadott színezéket, tartósítószert és cukrot. Kíméletes technológiával készül, hőkezeléssel tartósítva. Könnyen szállítható, talpas műanyag tasakbacsomagolva, nettó 200 ml.

A tudományos kutatások során, melyeket egymástól függetlenül végzett több egyetem, köztük a dán Aarhus University, a német Universität Freiburg és az egyesült államokbeli Missouri egyik egyeteme, kiderült, hogy a bodza antibakteriális, antivirális, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, immunerősítő és sejtszaporodást gátló tulajdonságokkal rendelkezik. A- és B-vitamin is megtalálható benne, C-vitamin tartalma pedig duplája a citrusféléknek. Vagyis nem csak a betegség gyógyítására, hanem megelőzésre is ajánlatos a bodza fogyasztása.

A meggylé az egyik legjobb ellenszere a meghűléses és vírusos betegségeknek. A meggyben nagy mennyiségben található az A- és C-vitamin, a szelén valamint bioflavonok, így az egyik leghatásosabb ellenszere a szabadgyököknek. C-vitamin tartalma a magas savtartalommal párosulva a száj betegségeit is gyógyítja, míg az A-vitaminja a légzőszervek nyálkahártyáit regenerálja. A kalcium, kálium és magnézium együtt dolgoznak a vér megtisztításán, a szívizom megerősítésén, valamint a szabályos szívverés és vérnyomás helyreállításán.

Napi ajánlott adag:

Felnőtteknek 2 teáskanál normál felhasználásként, 4*2 teáskanál kúraszerűen.

Gyermekeknek 1 teáskanál normál felhasználásként, 2*1 teáskanál kúraszerűen.

3 éves kor alatt nem adható!

Átlagos tápérték 100 ml termékben:

Energia: 332kj/79kcal

Zsír: 1,44g, melyből telített 0,06g

Szénhidrát: 14,21g, melyből cukrok 11,48g

Rost: 0,77g

Fehérje: 2,26g

Só: 0g

Felbontás után hűtve tárolandó és 3 napon belül elfogyasztandó!

Variáció kiválasztása:

1 300 Ft